Τελευταια Νεα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προτεινομενη Αναρτηση

Zara Home: H συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Στη νέα συλλογή Zara Home «In Bloom» SS 2018 αναβιώνει, η ανθισμένη, ρομαντική και floral τάση. Η έμπνευση για τη νέα σαιζόν προέρχεται ...

Ομορφα Ταξιδια

Aν έχετε έναν αδιάφορο και μακρόστενο διάδρομο πάρτε αυτές τις 11 ιδέες για να τον αλλάξετε!








Τα περισσότερα παλιά διαμερίσματα έχουν μακρόστενους διαδρόμους και μια ανακαίνιση αυτή τη στιγμή φαντάζει όνειρο μακρινό για τους περισσότερους από εμάς. Για ό,τι όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς, επενδύοντας πολλά χρήματα, απλώς το φρεσκάρουμε και του χαρίζουμε μια φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα!

Ο διάδρομος που ενώνει τις εισόδους των δωματίων ήταν και θα είναι πάντα ένας χώρος του σπιτιού ιδιαίτερα σημαντικός ακόμη κι όταν όλοι τον θεωρούν ασήμαντο, μάλλον γιατί θεωρείται ένας δύσκολος χώρος για να διακοσμηθεί σωστά.

Βάψτε το διάδρομο δημιουργώντας φαρδιές οριζόντιες ρίγες με 2 γήινες αποχρώσεις του μπεζ με τονική διαφορά μεταξύ τους. Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε σωστά και χωρίς απώλειες τις ρίγες είναι να τραβήξετε μια μεγάλη ευθεία με τη βοήθεια μιας μπλε χαρτοταινίας.

Η χαρτοταινία αυτή μπορεί να κολλήσει και να ξεκολλήσει πανεύκολα χωρίς να τραβήξει το χρώμα από τον τοίχο. Με τις οριζόντιες αυτές ρίγες ο διάδρομος αμέσως θα φωτίσει και θα δείχνει μεγαλύτερος.

Δείτε στις φωτογραφίες περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το διάδρομο του σπιτιού.
































































jenny.gr

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας