Τελευταια Νεα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προτεινομενη Αναρτηση

Zara Home: H συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Στη νέα συλλογή Zara Home «In Bloom» SS 2018 αναβιώνει, η ανθισμένη, ρομαντική και floral τάση. Η έμπνευση για τη νέα σαιζόν προέρχεται ...

Unknown

Δείτε πώς η τεχνολογία κάνει το σπίτι σας… smart!



Όλες οι ευκολίες που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία στα σύγχρονα σπίτια και να τα κάνει «έξυπνα», παρουσιάζονται με πρακτικό τρόπο στο κοινό σε ένα μοναδικό event.

Δημιουργήσαμε χώρους πραγματικού σπιτιού, το διακοσμήσαμε από το Διάφανο και τo εξοπλίσαμε με τις κατάλληλες υποδομές δικτύωσης και «έξυπνες» συσκευές από τη D-Link, το φωτισμό Philips, τη Sony Mobile και το PlayStation.

Δείτε από κοντά τις ευκολίες που προσφέρει ένα έξυπνο σπίτι και μάθετε πώς θα κάνετε το δικό σας εξυπνότερο και την καθημερινότητά σας καλύτερη, αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη.

Αυτοματοποιήστε το χώρο σας και πάρτε τον έλεγχο του σπιτιού σας στην παλάμη σας. Ελέγξτε τον φωτισμό και τις ηλεκτρικές σας συσκευές από όπου κι αν βρίσκεστε. Παρακολουθείστε τους χώρους του σπιτιού σας, επικοινωνήστε με τους δικούς σας και ενημερωθείτε στο κινητό σας άμεσα για κάθε συμβάν.Το Sony PlayStation Pro σαν κέντρο ψυχαγωγίας ενός σύγχρονου σπιτιού.

Μοιράστε εύκολα και αξιόπιστα Internet σε όλους στους χώρους του σπιτιού και αξιοποιήστε στο έπακρο τη σύνδεσή σας. Το smartphone γίνεται κέντρο ελέγχου και η τηλεόραση κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με σύμμαχο την εικονική πραγματικότητα!Λύσεις έξυπνης δικτύωσης D-Link, έξυπνος φωτισμός Philips και κέντρο ελέγχου ένα Sony smartphone.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας