Τελευταια Νεα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προτεινομενη Αναρτηση

Zara Home: H συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Στη νέα συλλογή Zara Home «In Bloom» SS 2018 αναβιώνει, η ανθισμένη, ρομαντική και floral τάση. Η έμπνευση για τη νέα σαιζόν προέρχεται ...

Unknown

DIY: Το πιο Εύκολο Φωτιστικό Έτοιμο σε 10 Λεπτά!



Με λίγη καλή θέληση, αρκετή φαντασία και λίγη βοήθεια από εμάς μπορείτε να φτιάξετε διακοσμητικά θαύματα. Δείτε πώς θα δημιουργήσετε μέσα σε 10 λεπτά το πιο όμορφο γυμνό καπέλο για το φωτιστικό σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε δίχτυ ή τούλι (που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ραπτικής) και διάφορα διακοσμητικά (λουλούδια, φιογκάκια και ό,τι άλλο θέλετε) για να το στολίσετε.

Ξεκινήστε «γδύνοντας» το καπέλο ενός λαμπατέρ που θέλετε να αλλάξετε ή να ανανεώσετε από το ύφασμά του. Αυτό που θα μείνει είναι μόνο το σύρμα του.

Ρομαντικό DIY: Φτιάξτε Χρωματιστά Κεριά στο Λεπτό


Αυτό θα μείνει όταν θα ξεγυμνώσετε το παλιό φωτιστικό σας.

Τυλίξτε το σύρμα με δίχτυ ή τούλι το οποίο μπορείτε να σταθεροποιήσετε με μια ισχυρή υγρή κόλλα (την οποία θα βρείτε επίσης σε καταστήματα με είδη ραπτικής) ή ράβοντάς το με κλωστή.



Τελειώστε το φωτιστικό σας διακοσμώντας το με όμορφα διακοσμητικά όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να κολλήσετε λουλουδάκια, βάφοντας τη βάση του φωτιστικού σας σε μια ανοιξιάτικη απόχρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να δέσετε μερικά φιογκάκια για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.


Το σούπερ ανοιξιάτικο φωτιστικό σας είναι πανέτοιμο.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας