Τελευταια Νεα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προτεινομενη Αναρτηση

Zara Home: H συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Στη νέα συλλογή Zara Home «In Bloom» SS 2018 αναβιώνει, η ανθισμένη, ρομαντική και floral τάση. Η έμπνευση για τη νέα σαιζόν προέρχεται ...

Unknown

Αφαιρέστε Μόνοι σας την Ταπετσαρία από τον Τοίχο




Μπορεί να καταφέρατε να τη βάλετε μόνοι σας αλλά όσο σημαντικό είναι το να τη βάλετε άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο τρόπος που θα την αφαιρέσετε. Το μόνο που δεν θέλετε είναι να προκαλέσετε ζημιά στον τοίχο σας ειδικά αν αυτός ανήκει σε ενοικιαζόμενο σπίτι.

Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μόνοι σας μια παλιά ταπετσαρία με τον πιο απλό τρόπο.


Βρέχοντας καλά την ταπετσαρία σας θα μπορέσετε να την ξεκολλήσετε εύκολα από τον τοίχο.

Καταρχάς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το υλικό από το οποίο είναι φταγμένη η ταπετσαρία σας. Είναι λεπτή χάρτινη; Είναι ενισχυμένη ή μήπως αδιάβροχη; Από το υλικό της, ουσιαστικά, εξαρτάται πόσες φορές θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη βασική διαδικασία.


Η βασική διαδικασία περιλαμβάνει καλό βρέξιμο της ταπετσαρίας έτσι ώστε το νερό να διαλύσει την κόλλα της και να σας αφήσει να την τραβήξετε από τον τοίχο με τη βοήθεια μόνο μιας σπάτουλας. Δοκιμάστε σε μια γωνιά της ταπετσαρίας αυτή τη μέθοδο για να δείτε αν λειτουργεί και έπειτα εφαρμόστε την σε όλη την επιφάνεια του τοίχου.


Αν η ταπετσαρία σας δεν βγαίνει με τίποτα με το κόλπο του νερού, τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο ειδικό αφαιρετικό προϊόν.


Αν για να κολλήσετε την ταπετσαρία σας είχατε χρησιμοποιήσει πολύ δυνατή κόλλα -και το κόλπο με το νερό δεν πιάνει- ή αν η ταπετσαρία σας βρίσκεται σε περίεργο τοίχο -όχι λείο- τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα που πουλάει ταπετσαρίες και να προμηθευτείτε ειδικά αφαιρετικά υλικά τα οποία βοηθούν στο βγάλσιμο της παλιάς ταπετσαρίας.




πηγη

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας